tisdag 29 juni 2010

Les Moriainières
Som jag sa i förra inlägget hade min värdfamilj en överraskning till mig i onsdagskväll. Jag fördes hit till restaurangen Les Maurainières, en fantastiskt lyxig restaurang.lyxig att den är med i Michellin-guiden och dyr att priserna in är markerade i menyn... Så förbered er på en himla massa mat-bilder!

Husets fördrink med blommor i och plockmat som var så fin att man knappt våga äta det.

Gauvain

Lorène

Och jag.

Och alla tre syskon!

Nej, detta är inte förrätten, utan för-för-rätten. Helt fantastiskt god champinjonmousse.

Förrätt.

Någon annans förrätt...

Mellanrätt.

Huvudrätt med deras specialitet - nämligen kulor gjorda av socker som man måste knäcka som ägg för att innehållet - alltså ens mat - ska visa sig!

Jag kommer inte ihåg var det var men det var GOTT.

Och sedan rullade de in ostbrickan förstås...

Min värdmamma France

Min värdpappa Frédéric hade ännu mer avancerad kamera än jag!

Och tillslut dessert. Jordgubbscrumble, timjan-mousse och sockerskruvar.

Inte slut än! Efter desserten var det post-dessert bestående av hemmagjorda marshmallows, macarons och annat smått å gott. 

Jag säger bara. Mums.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar